ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
  • VANSMART MCV3+ Οι πλατιές αυλακώσεις δίνουν καλύτερη διασπορά νερού και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Ο αυξημένος αριθμός των εγκοπών στους ώμους αυξάνουν την πρόσφυση σε χιόνι και λάσπη.

  • VANSMART A/S AL 2 Η τελευταίας τεχνολογίας γόμα βελτιώνει την πρόσφυση σε υγρό και χειμερινό οδόστρωμα ενώ ελαχιστοποιεί την αντίσταση κύλησης. Πέλμα σχεδιασμένο με τρία κύρια αυλάκια για εξαιρετική απομάκρυνση νερού. Ειδικές εγκοπές στο πέλμα που βελτιώνουν την έλξη σε ολισθηρό οδόστρωμα. Σχεδιασμός ώμου που καθυστερεί την γενική φθορά και παρατείνει την...

  • BRAVO  MT 753Κατασκευή με διπλές ζώνες χάλυβα για μακράς διαρκείας αντοχή στη φθορά και ομοιομορφία Ενισχυμένη σπειρωτή εσωτερική επένδυση (λινά) χωρίς συνδέσμους που προσφέρει εξευγενισμένη κύλιση και αντοχή.

  • TREPADOR RADIAL M 8060Σχεδιασμένο για τη δριμύτητα των υψηλών ταχυτήτων εκτός δρόμου, το Trepador Radial διαθέτει υλικά υψηλής αντοχής σε στιβαρό ακτινικό σχεδιασμό για μέγιστη αντίσταση στα τρυπήματα και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

  • BIGHORN  MT 764Ένα ελαστικό υψηλών προδιαγραφών  με αγωνιστικές καταβολές για λασπώδες έδαφος, το MT-764 έχει την ίδια ανθεκτική και σκληρή σχεδίαση, αλλά βελτιώνει τις επιδόσεις εκτός δρόμου με τη χρήση ενός νέου άγριου σχεδίου, το οποίο συμβάλλει σε καλύτερο αυτοκαθαρισμό στη λάσπη.

  • BRAVO AT 980Ένα παντός εδάφους ελαστικό με κλασική χάραξη, το AT-980 διαθέτει νέα σχεδίαση, που μεγιστοποιεί την επαφή με το δρόμο ακόμα και υπό βαριά φορτία, βελτιώνοντας επίσης την αντίσταση σε τρυπήματα και εκδορές.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα